Thuis

Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd

Certificaten
Van goede kwaliteit de snijmachine van de vezellaser voor verkoop
Van goede kwaliteit de snijmachine van de vezellaser voor verkoop
Klantenoverzichten
Het is een verantwoordelijk en eerlijk bedrijf, heeft een groot zorg en een geduld, en om goede kwaliteitsmachines te verstrekken, is de naverkoopdienst zeer geschikt.

—— M. Lindsay Bragg

Van hun machine goede kwaliteit en snelle dienst, voel ik de charme van Chinees-Gemaakte machine, ben ik zeer statisfed, zal ik hen opnieuw kiezen.

—— M. Loannou Christodoulos

De machine van het laserlassen die ik kocht is zeer goed, is hun dienst zeer snel en professioneel, houd ik van hen, dank.

—— M. Eno Sandro Silva

Ben met andere leveranciers vergelijkbaar, is hun kwaliteit de Bovenkant maar de prijs is redelijk, waardeer ik in het bijzonder hun geschikte dienst, hartelijk dank.

—— M. Wes Taylor

Ik ben online Chatten Nu

Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd
onze fabriekspoort Onze fabriek binnen Onze conferentie roon Één van ons bureau Onze laser scherpe workshop 4 Onze werkende winkel 1 van het laserknipsel onze scherpe workshop van de waterstraal één van onze laser scherpe workshop één van onze laser die workshop3 snijden

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : SUNTOP
Aantal werknemers : 62~95
Jaarlijkse omzet : 6 millions-8 millions
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 60% - 70%

 

De Technologieco. van de Suntoplaser, het hoofdkwartier van Ltd wordt gevestigd in de mooie Suzhou-stad (dicht bij de stad van Shanghai) die behoort tot de beroemde Chinees Britse Groep van gemeenschappelijke ondernemingssuntop is, en het een de machinesfabrikant van de frontlaser dat beroeps geëngageerd is aan de ontwikkeling, het manufacturering en de verkoop van de verschillende soorten lasermateriaal en verstrekt de professionele laseroplossingen, aangezien wij vele jaren van ervaring in het materiaal van de lasertoepassing en het grootste deel van de lasertechnologie origineel van Duitsland hebben geaccumuleerd, zodat zijn wij één van larget, uitvoerigste, fastest-growing de lasertoepassing en de oplossingenbedrijven in China.

 

 

Wij hebben de laser scherpe afdeling, de afdeling van het laserlassen, laser merkend afdeling, de laser scherpe afdeling van Hoge machtsco2, CNC de scherpe afdeling van de waterstraal, automatiseringsafdeling, kwaliteitscontroleafdeling enz., hebben wij meer dan 25 reeksen materiaal van de lasertoepassing en geautomatiseerde faciliteiten, met inbegrip van laserknipsel, laserlassen, laser het merken, het knipsel van de waterstraal en de automatische machines van het laserlassen en andere soorten de machines van de metaalverwerking.

 

 

Wij kunnen de uitvoerige oplossingen van de lasertoepassing en de aangepaste lasermachines voor de differnetindustrieën verstrekken over de hele wereld, ons representatief type van klanten, zoals: De de de Onbegrensde Festo, Bosch, Valeo, Saic-motor, WIKA, Wyeth, Stier, HTC, Panasonic, Siemens, NSK, SKF, Massey-Universiteit, Ghahraman, Ketan, Xstrata, Pyramis, Tecna, etc…, onze lasermachines voerden naar meer dan 40 landen en gebieden uit.

 

 

De Suntoplaser ging reeds SGS en ISO9001 over: systeem voor kwaliteitscontrole van 2000, wordt al onze lasermachines veroorzaakt begrijpt dit systeem voor kwaliteitscontrole strikt, kregen al onze machines het certificaat van Ce van Europa en van de V.S. FDA.

 

 

De Suntoplaser heeft perfect verkoop en de dienstnetwerk dat de meeste belangrijkste ontwikkelde steden in China en de meeste de landen en gebieden in de wereld heeft omvat, geven wij de 24 urenadvies en diensten voor buitenlandse klanten.

 

 

In de loop van de jaren, nemen wij de bedrijfsconcepten van „nastreven innovatie met techniek, waarborgen kwaliteit met beheer, juicht de Aanwinst met de diensten toe“, vandaag dringen wij altijd aan kwaliteit georiënteerd principe om Suntop-merk te gieten en morgen zullen wij een leider met de de industrieelite in de laserindustrie van de wereld worden.

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Jason

Tel.: 86-512-68707859

Fax: 86-512-66209587

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)